0

Диван Кафе

Відгуки (4)

Виробник: Нові Меблі

Код товару: 1001

Опис Характеристики Відгуки (4)

Диван Кафе

Відгуки (4)

Виробник: Нові Меблі

Код товару: 1001

Опис Характеристики Відгуки (4)
Вибрати опції:
Довжина посадкового місця
Сума:
  • 3 600 грн.
Доставка
  • По Харкову (Вантажним таксі 2040)
  • Догрузом в будь-яке місто України (В складі збірного вантажу)
  • Транспортною компанією (Нова Пошта, Міст Експрес, Делівері)
Оплата
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковій розрахунок
  • Накладений платіж
  • Переказ грошових коштів на картку ПриватБанку.
Гарантія
  • Гарантія

Ходові кольори завжди у наявності на складі! Можна придбати просто сегодні - телефонуйте по номерам в шапці сайту.

Стандартні разміри:

  • довжина - 1200 мм,
  • ширина - 680 мм,
  • загальна висота - 960 мм,
  • висота сидіння - 470 мм,
  • глибина сидіння - 500 мм,
  • ширина спинки - 180 мм.

Особливості моделі:

  • будь-які розміри при виготовленні на замовлення;
  • варіанти оббивки:  кожвинил, рогожа, велюр, флок і так далі;
  • вибір забарвлення - однотон, малюнок, комбінація кольорів;
  • вартість залежить від размеру дивана и категорії обивки;
  • доступний у вигляді кутових та П-образних варіаціях, а також диван Кафе подвійний - одна спинка на два сидіння;
  • можливе здешевлення за рахунок задньої стінки з флизилину (- 100 грн).


Матеріал виготовлення дивана Кафе має такі складові:

Каркас. Сосновий брус вищої якості є основою каркасу. Він дуже міцний і може служити тривалий термін. Також ми використовуємо фанеру, ДВП і ДСП для виготовлення спинки і сидіння. Ці матеріали забезпечують невисоку вартість дивана і при цьому дуже практичні у використанні. За бажанням замовника каркас дивана може бути виконаний повністю з фанери.

Наповнювач.Як наповнювача ми використовуємо поєднання поролону і синтепона. Поролон середньої жорсткості ідеально підходить для предметів меблів КаБаРе, оскільки довго зберігає пружність, щоб на подушках дивана не утворювалися "ями". А синтепон відмінний матеріал для створення округлості.

Оббивка. Замовник може самостійно вибрати матеріал оббивки.

Дизайн та ергономіка. Модель виглядає дуже гармонійно за рахунок вдало підібраних пропорцій і витончених хромованих ніжок.Нахил спинки дозволяє відвідувачу зручно відкинутися назад і почувати себе максимально комфортно.

Ця модель дивана дуже затребувана - це найпопулярніший диван для кафе, піцерій, суши-барі, бістро. Він ідеально впишеться в інтер'єр і стане прекрасним його доповненням.

Ми маємо великий досвід роботи на ринку меблів, тому виготовляємо дивани для кафе найвищої якості за дуже вигідними цінами.

Диван Кафе від виробника Нові Меблі - оптимальний вибір за ціною та якістю

Будь-який заклад громадського харчування неодмінно потребує якісних меблів. Дивани повинні задовольняти усі практичні потреби, а також бути частиною інтер'єру. Тільки створивши красивий дизайн і хорошу атмосферу в кафе або ресторані можна завоювати серця відвідувачів. Якість меблів так само важлива, як і смачні блюда. Адже відвідувач повинен не лише насолодитися їжею, але і відпочивати при цьому в комфортних умовах. Тому диван повинен відповідати таким вимогам, як практичність, эргономичность і привабливий зовнішній вигляд. Великим плюсом стане і лояльна цінова політика.

Усім вищепереліченим параметрам відповідає диван Кафе. Ця модель -просто знахідка для місць з великим потоком людей, наприклад, приймальні або зали очікування. Також він буде доречний в закладах тих, що належать до індустрії моди, таких як салон краси або перукарня, де необхідно, щоб відвідувач був максимально оточений турботою і комфортом. Звичайно ж цей диван прекрасно підійде для різних піцерій і бістро, де потік відвідувачів досить великий і потрібна практичність використання і легкість чищення. Окрім цього, він ідеально підходить для кафе, ресторанів або суши-барів, оскільки модель відрізняється вдалим дизайном і поєднанням правильних пропорцій. Дуже красиво виглядають хромовані ніжки, які дозволяють надійно і стійко стояти дивану на підлозі. Конструкція дивана розроблена дуже ретельно і продумані усі дрібниці. Наприклад, нахил спинки розрахований просто ідеально, щоб людина почувала себе зручно за обіднім столом.

Ми буде раді співпрацювати і виготовляти меблі по Ваших проектам. З будь-яких питань дзвоніть наші менеджерам і вони проінформують по товару і допоможуть зробити правильний вибір. На нашому сайті Нові Меблі Ви зможете підібрати усі необхідні меблі з доставкою у будь-яке місто України.

Телефонуйте прямо зараз!

Довжина посадкового місця 120 см
Надежда 01.10.2020

Выбирала диваны в зону ожидания из кожвинила, остановилась на этой модели и осталась довольна. Диван очень практичный и легко чиститься, а главное поролон на сидении - не "проседает", во всяком случает за полгода использования. Так же, хочу отметить качество доставки, получила заказ вовремя. Все ожидания были оправданы.

Анна Брачкова 05.07.2020

Диваны выглядят надежными, качественно сбиты, швы ровные, думаю, будут служить нормально.

Алена 20.11.2018

Простые симпатичные диванчики. Взяли в кафешку при азс. По внешнему виду все устраивает, сделали быстро, а дальше время покажет. Кожзам не сильно блестит, легко протирается. Длина 120 см вполне достаточна для двух человек, иногда и по трое усаживаются. Скорее всего будем еще заказывать у этой компании на другие наши заправки.

Елена_салон красоты DeLena 27.08.2017

Срочно нужен был диванчик для посетителей к открытию. Очень удачно в наличии оказался этот красный диван. Доставили в тот же день. Покупкой очень довольна.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Оставить отзыв  ↓
 
4 отзывов
0 ответов
4 оценок
100% 4 положительных
20  
Полезность отзывов
0 голосов
0